Tita Llorens aconsegueix el repte d’unir l’Uruguai i l’Argentina nedant en 12 hores

La menorquina Tita Llorens ha aconseguit completar el seu darrer repte: creuar el Río de la Plata nedant, un total de 42 kilòmetres. La menorquina ha aturat el cronòmetre en 12 hores i 24 minuts. D’aquesta manera la nedadora de Ferreries es converteix en la primera europea en aconseguir-ho.

En declaracions a IB3 Televisió, Tita Llorens destaca que “estic molt contenta, perque unir dos països és molt complicat i més si ho fas nedant”.

La nedadora destaca que la “travessa va ser bastant dura perque les condicions no eren les ideals. Tinguerem moments de bastantes ones, però m’entreno bastant fort per aconseguir aquest tipus de repte i ho he aconseguit bastant bé”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *