Albert Martínez i Mari Allès toquen la glòria a la Trail dels Fars

Albert Martínez i Mari Allès s’han imposat aquest cap de setmana en la desena edició de la Trail dels Fars. Els dos han tocat la glòria a la prova reina, de 46 kilòmetres. Albert Martínez (Menorca Trail Club Es Castell) ha firmat un temps total de 3 hores 44 minuts i 23 segons. Al corredor local l’ha seguit en segona posició el jove Enric Pons (3:48:31″) i Rubén Bobillo (3:49:41″) en tercera posició.

Per la seva part, Mari Allès (Cecome Menorca Atletisme) ha estat la primera corredora en creuar la línia de meta. Ho ha fet amb una marca personal de 4 hores 39 minuts i 28 segons. Rebassant les cinc hores l’ha seguida Joana Mercadal (5:03:00″), que s’ha fet amb la segona posició. El podi l’ha completat Aida Lora gràcies a una marca de 5 hores 18 minuts i 40 segons.

Fotografies: Elitechip (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *