Àngels Llobera estrena temporada amb el subcampionat a Quiroga Trail Challenge

Àngels Llobera (Inov8) ha estrenat temporada 2023 amb una extraordinària segona posició a la Quiroga Trail Challenge, cursa de muntanya de 44 kilòmetres amb 2.800 metres de desnivell positiu per terrenys tècnics i salvatges del geoparc Courel i al voltant del rio Lor, a Quiroga (Lugo).

La pollencina ha reconegut a Feim Kilòmetres estar molt contenta amb el seu resultat, perque, tot i ser la primera cursa de la temporada, ha tingut molt bones sensacions durant la competició.

La victòria de la cursa ha estat per la portuguesa Lucinda Sousa (Olimpico Vianense), qeu ha aturat el cronòmetre en un temps de 6 hores 4 minuts i 18 segons. A només 8 minuts l’ha seguida la pollencina en segona posició (6:12:15″). El podi l’ha completat una altra espanyola, en aquest cas, la gallega Rosa María Araujo Losada (Running Sport Trail), amb un temps oficial de 7 hores 25 minuts i 42 segons.

Fotografia: Miguel Rúa (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *