Pujar descalç el Monte Orizaba, el darrer repte de Karim El Hayani

Karim El Hayani es va convertir l’any passat en el primer corredor de la història que completava descalç les 5 etapes i els 230 kilòmetres de la  Marató des Sables. Ara es prepara per pujar descalç els 5.636 metres de Monte Orizaba, el cim és alt de Mèxic, entre els estats de la Puebla y Veracruz. 

Ara el proper repte de Karim El Hayani és a Mèxic pèro ens atèn des de Voncouver, al Canadà. “Ara tenc els peus molt bé, els tenc perfecte i quan els tenc perfecte hem d’aprofitar-ho. Sóc un esportista i m’agraden els objectius, és la meva forma de vida, és una forma de viure. Fer reptes i completar-los”.

“La veritat és que on visc, aquí al Canadà, hi ha molts de glaciars i el recorregut és molt més tècnic que al Monte Orizaba. Hi ha gent que ha fet l’Everest i s’ha matat aquí amb els glaciars. Aquí, al Canadà tens de tot. Però no té més secret que aprendre de la natura. No té més secret que aprendre a pujar en gel o neu. De moment va bé la cosa”, ens explica amb detall Karim a Feim Kilòmetres.

“Vull pujar el Monte Orizaba aquest estiu i ara l’objectiu és crear un bon equip de treball. No es pot fer de manera individual amb una empresa. El darrer any he entrenat molt les pujades de gel”, destaca Karim. “Jo crec que aquest és el meu repte més complicat“, conclou.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: @alexp_photograher (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *