Challenge Mallorca: el britànic Ethan Vernon es fa amb el Trofeu Palma-Palma

El ciclista britànic Ethan Vernon (Soudal-QuickStep) s’ha adjudicat aquest diumenge migdia el Trofeu Palma-Palma, la darrera de les cinc proves que han format la 32a edició de la Challenge Ciclista Mallorca. En un ajustadísim sprint final on s’han vist involucrats desenes de ciclistes, Vernon s’ha imposat a l’eritreà Biniam Girmay, segon classificat, i al belga Jarne Van de Paar, tercer.

El millor espanyol ha estat Iván García Cortina (Movistar Team), que ha creuat la línia de meta en quarta posició. El millor ciclista balear ha estat el mallorquí Mateu Estelrich (Electro Hiper Europa), que ha arribar en la 28a posició, seguit del també mallorquí Joan Bennassar.

Aquest Trofeu Palma-Palma ha finalitzat amb el Movistar Team com a millor equip i amb Xabier Berasategui com a millor ciclista de muntanya, seguit d’Iván Cobo i Vincent Van Hemelen.

Fotografia: Alberto Vera / Challenge Mallorca (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *