Cati Jaume: “El que més m’ha omplit del repte de Sergi López és el suport moral”

Aquest passat estiu Sergi López va pujar al Santuari de Sant Salvador de Felanitx 27 vegades, gairebé 30 hores sense dormir, per aconseguir per aconseguir els 8.848 metres de desnivell de l’Everest. L’objectiu era recaptar fons contribuir en la compra d’una cadira especial per Catalina Romero, que pateix paràlisi cerebral.  Es van aconseguir 9.800 euros i na Catalina ja té la cadira.

“Després d’esperar-la durant molt de temps, la família de Catalina ja la pot gaudir”, es congratula Sergi López. Per la seva part, Cati Jaume, mare de Catalina Romero, destaca que “posturalment amb aquesta cadira Catalina està més dreta i, per tant, més conectada. Està molt millor“.

Esdeveniments com el de Sergi López han ajudat a la familia de Catalina Romero econòmica, però també moralment: “El que més m’ha aportat és veure tota la gent que ens ha donat suport, no nom´és la qüestió econòmica. El suport moral és el que més m’ha omplit“, destaca Cati Jaume.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *