Mari Carmen Soler: “Germán no és només el meu company de curses, també és el meu company de vida”

Mari Carmen Soler i Germán Helling han convertit la seva vida en una cursa, una aventura i un viatge constant. I no és una metàfora, que també, és clar.  Des que es van conéixer fa 6 anys han participat a infinitat de curses, de totes les distàncies, han fet triatlons, curses per muntanya i han protagonitzat el documental Viajando a Ciegas, que forma part del seu projecte Correcaminos-Imparables.

Ella és una apassionada de l’esport. De ben petita va començar amb la natació i de llavors no ha aturat. És cega, té 47 anys i és la presidenta del Consell Territorial de la ONCE a les Illes Balears. Germán és el seu guia a les curses i també el seu company en l’aventura de la vida. Un viatge que ara té una nova aventurera, la seva filla: na Paula.

Mari Carmen Soler conta als micròfons de Feim Kilòmetres que “vaig conèixer a nen Germán a través de la plataforma ‘Comparte tu energía’, que posava en contacte a corredors cegs amb persones que volien fer de guia. Ens vam conèixer i des del principi tinguerem bon feeling. Fa 6 anys que ens vam conèixer. El destí ha volgut que no només siguem companys de curses, sino també de vida“.

Per la seva part, Germán destaca: “Sóc un apassionat de les Vespas. Varem anar fins a Praga. Sortir a viatjar amb na Mari Carmen i la furgoneta està molt bé. El primer viatge va ser caòtic, perque la nostra furgoneta no estava gens preparada”, conta com a anècdota.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *