Andreu Borrás, Tècnic Esportiu de Mitja Muntanya i guia certificat a temps complet: “Viure d’això és un somni fer realitat”

Andreu Borrás és de Sóller, llicenciat en Geografia, Tècnic Esportiu de Mitja Muntanya i guia certificat a temps complert. Un ofici cada vegada amb més demanda.  “Quan la muntanya és la teva passió i pots viure d’això és un somni fet realitat“, explica a Feim Kilòmetres. El principal perfil de l’usuari que contacta amb Andreu és, generalment, el turista alemany: “És el que predomina a la vall”, explica el tècnic.

“De cada vegada hi ha més gent local que s’interessa, més que res per fer rutes que no siguin tan comuns. A l’estiu hem tingut molts de mallorquins que s’han interessat en fer el Torrent de Pareis. A l’hivern, que és temporada baixa de turisme, em dedic a fer moltes rutes de córrer”, ens detalla Andreu durant l’entrevista.

Aquest jove mallorquí ens conta com va descobrir aquesta nova passió seva: “Jo vaig acabar la carrera de Geografia i el mateix darrer any em va aparèixer l’oportunitat de partir amb un grup de Sóller al Nepal a fer trekking. Quan vaig tornar d’allà tenia clar que em volia dedicar a això. En general, la gent sol quedar molt contenta després d’un viatge al Nepal”, destaca Andreu.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *