‘Mitxi’ aconsegueix el repte del Santuari de Cura: “Va ser un ‘cocktail’ d’emocions”

Miquel Pou, més conegut com en Mitxi,  s’havia proposat pujar al Santuari de Cura en bicicleta tantes vegades com fés falta per completar els 8.849 metres de l’Everest. Un repte que ha comptat amb el suport del seu club, els Rodadors d’Algaida, i que, a més ha tingut un vessant solidari: recaptar fons per col·laborar en la lluita contra el càncer i ajudar també a l’Associació ABAIMAR, Associació Balear d’Infants amb malatites rares.

Mitxi recorda aquell dia com “una experiència que va anar molt millor del que m’esperava. Si no hagués estat per tota l’ajuda que vaig rebre del món del ciclisme no ho hagu´és aconseguit. Va ser un cocktail d’emocions“.

El temps total damunt la bicicleta va ser de 17 hores i 21 minuts. “Va ser tan gros de l’esdeveniment, va venir tanta gent que volia fotografies que es va allargar una mica més. El vespre vaig estar acompanyat en tot moment per 7 companys que estan tan malalts com jo. Vaig tenir dos moments de baixada: quan va sortir el sol i quan es va posar el sol. No m’esperava estar com vaig estar. Fins i tot uns dies abans varem pensar en posposar l’esdeveniment perque estava una mica costipat”.

Per la seva part, Joan David, portaveu del club Rodadors d’Algaida, destaca que les “expectatives es van més que complir”. Joan David va ser un dels 7 que va acompanyar de vespre a Mitxi.

“La gent ha respost molt bé, hem tingut molt bona recepció. Som un club modest i hem tengut una bona recaptació”, destaca Joan David.

Escolta l’entrevista completa

Fotografies: Pere Bota

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *