‘Caravaggio’: un geni de la pintura i un apassionat de l’esport

Quan parlam de la vida de Michel Angelo Merisi, ‘Caravaggio’, ho feim d’un geni de la pintura, però també un apassionat de l’esport. Practicava el ‘Palla Corda‘, un joc del qual després s’origina el tennis.  Diuen les cròniques que a mal caràcter no el guanyava ningú. També corria i corrent va morir. 

El professor, corredor i crític cultural de Feim Kilòmetres Carlos Suñer descriu Caravaggio com “un mestre irrepetible amb un estil oposat al manierisme de la seva època. Realista, tremendista, impactant i fins i tot “gore”. El gran Michelangelo Merisi, és a dir, Caravaggio (nom de la ciutat i on va aprendre a pintar)”.

Però què pinta el geni nascut a Milan a Feim Kilòmetres? Idò ja n’hi hauria prou amb la vida d’aventures i, especialment, pendències que va tenir (viatges, disputes, delictes, presó, fugues, vida de cavaller/xulo de carrer, malalties…). Però resulta que tenim un cas històric que deixa en anècdota les pataletes d’en McEnroe amb allò de “la bola entró!!” i trencar raquetes.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *