Ángel Sotos culmina per tercer any la Serra Four Life

Ángel Sotos i Isa García han culminat, ja per tercer any, el Serra FOUR LIFE100 kilòmetres per la Serra de Tramuntana amb l’objectiu de recaptar fons per a la ONG Alianz VHL que treballa en la investigació de la síndrome HIPPEL LINDAU, una malatia rara que provoca l’aparaició de múltliples tumors a diferents òragans durant tota la vida.

“Enguany per tercer any consecutiu hem aconseguit arribar a Calvià, que era l’objectiu”, celebra Ángel Sotos. El corredor explica que la pluja va complicar el trajecte durant el vespre: “Hi havia núvols baixos i la visibilitat era nul·la. Quan arribarem a l’avituallament abortarem part del trajecte”.

Sotos explica que “durant uns minuts ens varem perdre i ens desviarem. Haguerem d’utilitzar l’aplicació per reprendre el camí i no assolir més riscs”.

La primera edició varen ser 70 kilòmetres de Sóller a Andratx. Enguany el recorregut han estat en total 100 kilòmetres. Ángel Sotos reconeix que “tenim moltes ganes de continuar fent reptes solidaris. Els mals moments queden en anècdotes. Et pasen moltes coses pel cap. Quan acabes una prova pots acabar fet pols i dir que no ho tornaràs a fer, però quan pasen un parell de dies ja penses en fer-ne una altra”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *