Abel Carretero i Borja Fernández, guanyadors dels 3 Dies Trail d’Eivissa: “Els dos ens mereixiem guanyar”

El català Abel Carretero i el càntabre Borja Fernández són els guanyadors de la prova reina dels Tres dies Trail d’Eivissa. Els dos corredors es van imposar en la distància dels 72 kilòmetres amb un desnivel acumulat de 2.902 metres. Sortida i arribada a San Josep de sa Talaia.  Dic que es van imposar perquè van arribar junts a la meta.

Abel Carretero afirma a Feim Kilòmetres que “depèn molt de la cursa, però amb Borja varem compartir el mateix temps des del començament. Els dos no voliem jugar-nos el triomf a l’sprint. Els dos ens mereixiem guanyar“.

Borja Fernández reflexiona sobre la cursa: “La veritat és que els dos anàvem amb la mateixa intenció: fer kilòmetres. Els dos esteim a l’inici de la temporada. Després de fer tota la cursa junts no ens jugàvem res i entrar junts va ser la millor decisió que podiem prendre”.

A més, el càntabre afageix que “els 75 kilòmetres hem anat junts en tot moment. Hem anat sumant kilòmetres. Hem gaudit de tota la cursa. No tenia sentit a darrera hora arribar a la meta fent el ‘tonto'”.

Abel explica que “va ser una carrera molt intensa. Eivissa no destaca per tenir molt de territori d’alta muntanya, però hi va haver molts de kilòmetres de trencacames. El ritme va ser molt alt. Com a resum, es pot dir que la cursa va ser molt intensa”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *