24 Hores NON-STOP Running, el repte de Migue Huguet i Dani Coll a benefici d’Aspanob

La pista d’atletisme de Maó serà escenari de les 24 hores NON-STOP Running. És a dir, 24 hores corrent sense aturar. Un projecte col·lectiu que prepara Migue Huguet, juntament amb Dani Coll i l’equip de Menorca Trail. Una iniciativa solidària a benefici d’ASPANOB, l’Associació de mares i pares d’infants malalts de càncer de les Illes Balears. 

Migue Huguet fa una crida “a tota la gent que vulgui fer kilòmetres a la pista de Maó, sigui caminant o corrent”. L’objectiu és col·laborar amb Aspanob. Joana Torres es portaveu d’Aspanob: “Aquestes iniciatives ens donen molta força i l’esforç individual de cadascú que aporta és un al·licient per tota la gent que lluita contra aquesta malaltia”.

Joana Torres destaca que “no donam valor al suport de la gent fins que ens passa”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *