Blai Llopis: “A l’Everest he après molt dels corredors ‘top'”

Blai Llopis torna als micròfons de Feim Kilòmetres després de culminar la Everest Trail Race a la zona del Himàlaia del Nepal. Cursa en autosuficiència de 6 etapes, un total de 170 kilòmetres, 26.000 metres de desnivell acumulat i 4.104 d’altitud màxima.

La victòria a la cursa va ser per a Miguel Heras, però també ha compartit l’experiència amb grans corredors com Kulung Rai, José Antonio De Pablo Mozo, DepaRunner o també amb Jordi Gamito.

Aquesta victòria és gràcies a tota aquella gent que ha estat devora meu durant tot aquest temps: la meva familia, el meu cos tècnic… He après molt de tots els corredors top que han participat. Escoltar els seus consells i dur-los a terme ajuda. L’amistat és el que més m’enduc. El millor és la familia de muntanya que hem fet”, explica Blai Llopis als micròfons de Feim Kilòmetres.

El llucmajorer destaca que “la Marató dels Sables i l’Everest Trail Race són la nit i el dia, són dos mons completament diferents. Ho vaig poder confirmar”.

Tot i que només han passat 15 dies des de la seva darrera aventura, Blai Llopis no pensa aturar a curt termini: “Ara mateix no pens en descansar, només pens en l’objectiu que tenc que són els tres dies d’Eivissa. Després descansaré per preparar la temporada 2023″.

Blai Llopis reconeix que el que més li preocupava d’aquesta aventura era “el fred i la falta d’oxigen abans de partir. Tots els vespres ens trobarem amb temperatures d’entre menys vuit i menys 15 graus. De dia gaudia de córrer pel temps que feia”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *