Miquel Sorell, un nòmada en bicicleta per Amèrica: “Sóc aquí per la curiositat de veure coses noves”

Miquel Sorell ha deixat ca seva, Mallorca, per rodar món, per conèixer la gent, per descobrir el planeta…No és la primera vegada que parteix. Ha recorregut part de l’Àfrica amb un motxilla i poca cosa més. També part d’Europa i Àsia en bicicleta. I ara, aquesta tardor, han iniciat (ell i Luca el seu nou company de viatge) la ruta per Sud-Amèrica. 

El mallorquí explica que el deliri per viatjar pel món va sorgir “a causa de la curiositat per veure coses diferents a les que havia vist sempre”. “Volia conèixer coses noves de forma autònoma, viatjar sense presa i no dependre que ningú per viatjar”, explica.

“Viatjar t’acosta a unes realitats”, reconeix. “Tot i que passis temps a un pais no l’acabes de conèixer. És tan complexe el món que al final només coneixes una part d’allà on vas”, explica.

Miquel Sorell destaca que “jo viatjo sense expectatives, no sé com són els llocs on aniré i això ajuda a que per poc que et passi ets agraït amb les petites coses que vius”.

“Amb la quotidianitat la gent en general és bona. La gent vol el bé per l’altra gent i per la seva família. No diría que tothom, però crec que la maldat es difícil trobar-la”, reflexiona.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: sernomada (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *