Berta Beran: “A la Rapha Prestige no fomentam la competitivitat, sino l’esperit d’equip”

La Rapha Prestige és un circuit d’àmbit internacional que transcorr per les rutes més exigents de cada zona. Una cursa d’un dia, en bicicleta i en equip, sense jutges ni assistència que demà recorrerà camins i caminois de Mallorca. Requisits: Començar i acabar com un equip i passar per tots els punts de control. Berta Beran és una apassionada del ciclisme i responsable de la marca Rapha a Mallorca.

“La regla número 1 és que els equips han de ser de quatre persones i la ruta no es sabrà fins uns dies abans”, explica Berta. “No fomentam la competitivitat, sino l’esperit d’equip. Hi ha gent que ens vol sobornar per conèixer el track, però no ho deim a ningú. No volem que cap equip ho pugui entrenar abans”, explica l’organitzadora.

“Al llarg del recorregut no controlam si els equips van junts, però en la sortida i l’arribada han de fer-ho junts“, explica Berta. “Hem vist de tot. Equips on un membre forada i la resta el vol deixar i discuteixen”, recorda entre rialles l’organitzadora. Enguany hi ha més de 200 participants confirmats explica Berta, que enguany hi participarè tot i que “no m’han volgut dir el recorregut per no tenir cap ventatja”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *