Aziz Boutil: “La Marató de Palma va ser un entrenament; l’objectiu és Sevilla”

Aziz Boutoil, l’atleta d’origen marroquí amb llicència balear inscrit a l’ADA Calvià no atura eixamplar el palmarès. Ara fa gairebé 20 anys va arribar a Mallorca.  I des de llavors participa i guanya carreres. Ara en té 37 i continúa eixamplant el palmarès de victòries. La darrera: la Zafiro Palma Marató, un èxit que li ha supostat també el Campionat de Balears de la distància reina i nou rècord de la prova.

“La Marató de Palma va ser un entrenament perque el meu gran objectiu en aquesta època és el Marató de Sevilla“, explica. “He d’entrenar més, estic cercant una bona marca, de l’estil de 2 hores 14 minuts per arribar bé a Sevilla”, reconeix el corredor.

“Quan era més petit ja corria al Marroc però allà vaig tenir problemes. Un dia vaig caure i em vaig rompre el braç i el club no es va preocupar gens per jo. La meva família es va enfadar molt amb el club pel tracte i ho deixarem. Em vaig passar al futbol. Al 2006 vaig arribar a Mallorca i al gimnàs una persona va veure que corria bé”, explica Aziz.

“Vaig jugar a Tercera Regional, de defensa central amb el Pilar de La Soledat, i varem pujar fins a Primera Regional“, explica Boutoil. El marroquí conta com a anècdota que “era molt ràpid. A vegades no me n’adonava i corria fins l’àrea rival . El meu entrenador em demanava què feia pujant tant ràpid”, destaca.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *