Blai Llopis participarà a l’Everest Trail Race

Va culminar la Marató des Sables. Cursa a peu de 6 etapes en autosuficiència i un total aproximat de 250 kilòmetres. Això fa ser a finals de 2021. Després, va córrer també els 110 kilòmetres a la UltraTrail d’Eivissa. I llavors tots els projectes van anar a norris. Va estar a punt de perdre els dos peus en un greu accident laboral.

Però ara  ha tornat a córrerBlai Llopis s’ha posat com a proper rep`te la prova reina de l’Ultra Pirineu. Del 6 al 18 de novembre participarà a la Everest Trail Race. Cursa en autosuficiència de 6 etapes, un total de 170 kilòmetres, 26 mil metres de desnivell acumulat i 4.104 d’altitud màxima.

“Per jo l’UltraPirineu era un entrenament. Va sortir tot bé. El que voliem era veure les sensacions que tenia amb els meus peus”, explica. “No m’havia emocionat tant mai com va passar a aquest entrenament a l’UltraPirineu. Gràcies al cos tècnic vaig poder culminar aquesta cursa”.

El mallorquí no dubte en lloar la feina del seu entorn i reconeix que “amb el meu cos tècnic hem tret or d’allà on no n’hi havia“.

“No sé fins a quin punt haver completat el Marató des Sables me pot haver ajudat. Raúl Riudavets, Rafa Garcia o Miquel Capó m’han donat consells i m’han dit que si he pogut completar l’UltraPirineu puc participar a l’Everest Trail Race“, destaca Blai Llopis.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *