Bernat Xamena, feliç després del 2n lloc a l’Ultraman InfinitTriman

L’ultrafondista mallorquí Bernat Xamena ha finalitzat aquest cap de setmana en segona posició a la prova de l’Ultraman InfinitTriman, que s’ha celebrat a Castelló. “El primer dia hi va haver una natació brutal. La mar anava molt malament. No podiem nedar bé, pareixiem calamars. Però vaig estar molt feliç simplement pel fet d’haver-me ficat dins la mar a fer-ho. Vaig anar 8 kilòmetres amb els primers“, Així ho explica a Feim Kilòmetres.

El segon dia, explica Xamena, “vaig sortir fort, però vaig tenir moltíssim de mal d’esquena”. El mallorquí explica que va arribar a tres minuts de Mikel Otaegui, amb qui va compartir cursa el segon dia: “Quan vaig veure que venia darrera meu vaig saber de què anava tot. Anarem junts durant nou hores, ens coneixerem bé. És una passada de tio i té una gran familia”.

Al darrer dia, la doble Marató, explica Xamena, que la va afrontar “súper estable, més ràpida la segona marató que la primera. Vaig fer la doble marató en 6 hores i 19 minuts. Li faltava un pel de distància. Super bé, estic molt feliç”.

La pel·lícula sobre la història de Bernat Xamena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *