Enric Mas s’imposa a Pogacar i s’adjudica el Giro d’Emilia

Enric Mas (Movistar Team) ha brillat en un dels caps de setmana més especials pel ciclista artanenc. El corredor s’ha adjudicat el Giro d’Emilia en una extraordinària cursa que ha culminat després de 4 hores 53 minuts i 31 segons.

L’artanenc s’ha imposat a un Tadej Pogacar, que veia la victòria d’aprop, però que finalmente s’ha quedat a 11 segons del mallorqu´í. El podi l’ha completat l’italià Domenico Pozzovivo, que ha quedat a 13 segons de Mas. D’aquesta forma, Enric Mas es fa amb la victòria de la tradicional cursa de la regió Emilia-Romaña i agafa el relleu de l’eslovè Primoz Roglic, que s’havia imposat en dues de les tres darreres edicions.

Mas continua lluint el seu extraordinari moment de forma. Setmanes després de fermar la segona posició a La Vuelta, Enric Mas grava amb lletres d’or el seu nom en una mítica cursa en la que fins ara, ni tan sols, no havia aconseguit pujar al podi.

Al top-10 de la cursa italiana també hi trobam dos espanyols més: el murcià Alejandro Valverde, que ha quedat en quarta posició a 26 segons de la victòria, i Rubén Fernández, setè a 46″ de Mas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *