Bernat Xamena: “Tornar a la línia de sortida és un regal de vida”

Bernat Xamena torna a la batalla. Ha començat el compte enrere per l’InfinitTriman de Castelló: 10 kilòmetres de natació, 421 en bicicleta i 84 de córrer a péu. “Ens tornam a enfrontar a aquesta distància i estic il·lusionat perque només queda una setmana i estic amb ganes”, explica el mallorquí a Feim Kilòmetres.

La preparació, reconeix Bernat, “ha estat d’una manera molt progressiva perque haviem d’estar segurs de que tot funcionava. Molta feina també al gimnàs. Quan el meu entrenador i el metge han vist que el cos responia bé donavem una passa més. És una preparació molt parescuda a la que fa una persona que es prepara per un Ironman“.

“El fet de poder tornar a la línia de sortida d’una Ultraman em dona la vida, he canviat un poc la meva mentalitat“, reconeix després de l’ensurt que va patir el passat mes de maig. “No sabia si tornaria a fer esport”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *