Nou rècord del món de Kipchoge a la Marató de Berlín

Aquest darrer cap de setmana de setembre serà recordat per una nova fita a l’atletisme mundial. El kenyà Eliud Kipchoge ha batut el rècord mundial de marató a Berlín, Alemanya. En una extraordinària actuació, l’africà ha creuat la línia de meta en un temps oficial de 2 hores 1 minut i 9 segons, el que suposa un ritme de 2,52 minuts el kilòmetre, una bestialitat. Una marca que suposa batre el propi rècord que Kipchoge ostentava des de l’any 2013, quan a la Marató d’Hamburg va estbalir un temps de 2 hores 5 minuts i 30 segons.

Kipchoge, entrenat per Patrick Sang, torna a demostrar que l’esser humà no té límits i que els impossibles només existeixen a la nostra ment.

La plata a Berlín aquest diumenge ha estat pel seu compatriota Mark Korir (2:05:58″). El bronce l’ha firmat l’etíop Tadu Abate (2:06:28″). El proper mes de novembre Kipchoge complirà 38 anys i, una vegada més, demostra que no té límits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *