L’odissea de Quito Florit: un ‘finisher’ sense medalla a Eslovàquia

Ell és de Ferreries, però té una filosofia molt semblant a la d’Aroa Sío. I abans d’una carrera sempre canta, crida i també balla. Quito Florit és articulista col·laborador de feimkilometres.com i un autèntic spartanus, un lluitador de cap a peus. Acaba de tornar de Vechec, a Eslovàquia, el bressol de les ‘Spartans Race’ a Europa. Una aventura accidentada des del primer moment.

Quito ens aten plenament recuperat i ens conta amb tot luxe de detalls com va ser aquella odissea: “A la sortida tothom va sortir molt content, però un corredor que anava davant va moure una branca on hi havia abelles. Tres em van picar al braç i una altra al cap. La picada al cap em va provocar molt de mal de cap i les del braç em van fer sentir palpitacions. Però vaig pensar que havia viatjat fins Eslovàquia per participar i si tenia les cames bé havia de seguir“.

No se me va passar pel cap la retirada. Però si que vaig pensar que em podria retirar si les picades em feien molta reacció. Durant la carrera, apart del dolor, no vaig tenir cap reacció ni efecte secundari, però després se’m va inflar molt el braç”, explica. Per si això no va ser suficient, el menorquí va facturar la medalla de ‘finisher’ de la prova quan tornava cap a casa i la companyía li va perdre la maleta.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *