Carlos Suñer ens conta com va ser el seu rescat al Barranc de Coanegra

El passat dia 19 d’agost, ara farà un mes, Carlos Suñer, mestre Suñer, experimentat escalador i membre col·laborador de l’equip de Feim Kilòmetres, va ser rescatat en helictòpter després d’una mala caiguda al Barranc de Coanegra

Què va passar? Les conseqüències afortunadament no han estat greus. Trencament de l’humer i poca cosa més.

En aquesta ocasió no parlam amb Carlos Suñer de cap pel·lícula ni de cap llibre, sino que el protagonista en aquesta ocasió és ell. Aquell dia feia el barranc amb Biel Suñer, el seu germà. Junts han fet varies expedicions als Alps, a la zona de l’Himàlaia, també a l’Àrtic. Venia d’escalar aquest estiu en solitari a la zona dels Pirineus.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *