Aroa Sío, de fumadora durant 20 anys a referent mundial del trail running: “Els millors moments estan per arribar”

Aroa Sío té 43 anys, és de Coruxo, Vigo, i ha estat la primera espanyola a la prova reina del Montblanc, la prova dels 170 kilòmetres. La gallega s’ha convertit en nomes 6 anys en tot un referent de trail running mundial.  De fumar durant 20 anys un paquet de tabac al dia i ofegar-se en pujar unes escales a convertir-se en tot un referent de les curses de muntanya. 

No sabem si la sort l’hi ha sortit a camí o  si bé ella, la corredora, ha fet tot el possible per a trobar-la: “Jo sóc dels que pensa que els millors moments encara estan per arribar. Tenc 43 anys i crec que els 44 seran encara millor”, explica.

La seva primera carrera va ser a Montes de Vigo: “Va ser el meu primer contacte amb la muntanya. Jo no sabia el que era el trail. Com va ser la meva primera prova vaig estar una setmana sense poder-me moure, em feia mal fins i tot el respirar. Però els meus amics m’animaren a continuar a sortir a córrer però més tranquilament per gaudir de la muntanya i fins ara no he aturat”.

Escolta l’entrevista completa


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *