Enric Mas repeteix la històrica segona posició a La Vuelta

Enric Mas (Movistar Team) ha finalitzat aquest diumenge en segona posició a La Vuelta. Un resultat que permet a l’artanenc repetir la històrica actuació de l’any 2018, quan, en la seva segona participació a la gran volta nacional, es va pujar al podi.

Enguany, Enric Mas s’ha quedat a 2 minuts i 2 segons del guanyador, el belga Remco Evenepoel (Quick-Step), que després de 3.283,1 kilòmetres ha firmat un temps final de 80 hores 26 minuts i 59 segons. La tercera posició en la caixa ha estat per una promesa del ciclisme espanyol feta realitat com Juan Ayuso (UAE Team Emirates), que s’ha quedat a 4 minuts i 57 segons de la victòria.

D’aquesta forma, Enric Mas s’ha llevat de damunt el gust agredolç que li va deixar la seva decepcionant participació al Tour de França. Durant aquestes tres setmanes, el mallorquí ha anat de menys a més fins trobar la seva millor versió.

Fotografia: PhotoGomezSport (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *