‘Tierra y Libertad’: Kilòmetres en el camp de batalla de la Guerra Civil

Encetam temporada de la ma de Carlos Suñer, professor, corredor i crític cultural de Feim Kilòmetres, que ens parla de la pel·lícula Tierra y Libertad de Ken Loach. Kilòmetres de lluita en plena Guerra Civil. Pel·lícula del 1995 tan arriscada com premiada.

Carlos Suñer destaca que es tracta d’una pel·licula molt premiada, una lliçó de revisió històrica quan a Espanya encara era un tema fosc i una producció clarament basada en “Homenatge a Catalunya” d’Orwell

Hem tocat el tema un parell de vegades però aquí hi ha una intrahistòria molt poc contaminada (producció inglesa) i això permet tocar també les rivalitats potents dintre del bàndol republicà.

Escolta la conversa completa (38:35″ – 59:57″)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *