Quines precaucions hem de prendre quan reprenem la pràctica esportiva?

Durant l’estiu és freqüent canviar o rompre la rutina, deixar d’entrenar o competir i quan tornam hem de tenir certes precaucions. Parlam, una temporada més, amb Lucía Barca fisioterapeuta, infemera esportiva i coach nutricional, que ens obre la porta de la seva consulta a Menorca Trainers. En aquesta ocasió ens dóna una serie de consells per reprendre la rutina esportiva després de les vacances.

Lucía destaca que “es bo fer un break durant unes setmanes i no per això ens hem de sentim malament o ganduls”. Però un cop hem entès que hem d’aturar per descansar també és molt important com reprenem la pràctica esportiva.

La fisioterapeuta destaca que “després d’una aturada la motivació sol estar pels núvols i això és positiu, però també pot tenir qualque aspecte negatiu, com fer massa exercici en poc temps”.

Tampoc és extrany que després d’un període d’inactivitat guanyem una mica de pes. Per això, Lucía destaca que el més important és “no obsesionar-se ni prendre mesures dràstiques per perdre pes”. S’ha de continuar amb l’alimentació saludable que es tenia abans de les vacances i continuar amb la pràctica constant de qualque esport.

Escolta la consulta completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *