Torna Feim Kilòmetres a IB3 Ràdio els dissabtes a les 7:00 del matí

Els amants de les curses de muntanya, del trail, del ciclisme, del piragüisme, de l’atletisme o de l’escalada tenen una nova cita al calendari. Torna Feim Kilòmetres a IB3 Ràdio després d’un mes d’agost de descans. I torna amb les piles carregades i un nou horari. A partir d’aquesta setmana cada dissabte a les 7:00 del matí, Joan Martí i els seus col·laboradors repassaran tota l’actualitat de l’esport amb la màxima adrenalina.

Aquesta nova temporada arriba amb un horari nou, però amb la mateixa il·lusió per vibrar amb tots els campions que ens deixen les illes cada setmana. Vos esperam ja aquest mateix dissabte 10 de setembre a les 7:00 del matí amb el primer programa de la temporada. Tots els continguts destacats els podreu llegir posteriorment a aquesta pàgina web, així com escoltar tots els continguts. Salut i kilòmetres, amics i amigues!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *