Christian Chucay i Margalida Perelló guanyen la Cronoescalada s’Ermita de Ferreries

Christian Chucay (Club Immoderatus) i Margalida Perelló (Montaura Trail) s’ha imposat aquest diumenge en la IX Crono Escalada s’Ermita de Ferreries. La prova ha consistit en un recorregut d’1 kilòmetre, amb un desnivell positiu de 127 metres (13%).

El guanyador, Christian Chucay, ha aturat el cronòmetre en un temps de 4 minuts i 43 segons, sis més que el segon classificat, Antoni Torres (4:49″). La tercera posició ha estat per Pau Benejam (4:57″).

Per la seva part, Margalida Perelló ha estat la primera dona en creuar la línia de meta amb un temps de 6 minuts i 6 segons, 9 més que la seva immediata perseguidora, Tònia Pons (6:15″). El podi femení l’ha completat tot una clàssica com és Mari Allés (6:32″).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *