La Trail Menorca Camí de Cavalls 2023 es disputarà del 19 al 21 de maig

La cursa de Trail més important de Balears, la Trail Menorca Camí de Cavalls 2023, ja té dates confirmades per l’edició de l’any 2023. Es disputarà els dies 19, 20 i 21 de maig. Segons ha confirmat l’organització la cursa mantindrà el format de 7 distàncies: 27KM, 45 KM, 58 KM, 85 KM, 100 KM, 185 KM i 185 KM per relleus.

Una de les principals novetats d’aquesta edició la trobam a la cursa dels 27 KM, que es disputarà el dissabte 20 de maig l’horabaixa, enlloc del matí. Per això s’unificaran totes les distàncies al dissabte.

L’organització ha confirmat que està treballant per a que la multitudinària zona de meta es situi en la cèntrica plaça del Born de Ciutadella i recuperar la festa en l’entrega de premis el diumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *