Pere Rullán i Bel Calero s’imposen a la Pujada al Barranc de Biniaraix

Pere Rullán (La Sportiva) i Bel Calero (Club Mallorca Trail) s’han imposat aquest diumenge dematí a la Pujada al Barranc de Biniaraix. Una prova formada per un total de 5,5 kilòmetres i un desnivell positiu de 791 metres, essent el Coll de l’Ofre el punt més elevat de l’itinerari amb 877 metres.

El guanyador absolut ha estat Pere Rullán, que era un dels màxims favorits. El solleric ha completat la prova amb un temps de 34 minuts i 28 segons. Ha arribat a la línia de meta 5 segons abans que el segon classificat, Miquel Àngel Capó (34:33″). La tercera posició ha estat per José Luis García Pujadas (35:43″).

Per la seva part, Bel Calero ha estat la primera corredora en creuar la línia de meta. Ho ha fet establint una extraordinària marca de 42 minuts i 54 segons. A més de dos minuts l’ha seguida Marga Fullana (45:11″). El podi femení l’ha competat María Ramis (48:15″).

Fotografia: Elitechip (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *