Gabriel Terán i Paula Jara guanyen a la Colònia de Sant Jordi

El jove Gabriel Terán, de tan sols 21 anys, i Paula Jara s’han adjudicat aquest dissabte la XIX Cursa a Peu Ses Salines – Colonia de Sant Jordi. Una prova que ha tingut un recorregut total de 5,9 kilòmetres.

Gabriel Terán s’ha fet amb el triomf gràcies a una marca personal de 18 minuts i 15 segons. Ha tingut un marge suficient de 17 segons respecte al segon classificat, Guillem Duran (18:32″). La tercera posici´ó a la general ha estat per Francesc Xavier Gornals, que, a només 3 segons del subcampió, ha fregat la plata (18:35″).

Per la seva part, Paula Jara ha estat la primera corredora en creuar la línia de meta gràcies a un temps de 21 minuts i 25 segons. La segona posició ha estat per Marina Grosso, a més de mig minut de la guanyadora (22:00″). El podi femení l’ha completat Marga Adrover (22:46″).

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *