Mavi Garcia acaba el Tour en 10a posició

La mallorquina Mavi Garcia (UAE Team ADQ) ha finalitzat el Tour de França en una més que meritòria desena posició a la classificació general. I això que ha patit etapes molt accidentades on, no nomès ha foradat, sino que ha estat atropellada per un cotxe del seu propi equip.

Mavi Garcia ha finalitzat desena amb un temps de 27 hores 10 minuts i 59 segons, a 15 minuts i 15 segons de la guanyadora, la neerlandesa Annemiek Van Vleuten (Movistar Team).

La segona posició al Tour ha estat per la també neerlandesa Demi Vollering (Team SD Worx), que ha quedat a 3 minuts i 48 segons de Van Vleuten. El podi del Tour l’ha completat la polonesa Katarzyna Niewiadoma (Canyon/ Sram Racing), a 6 minuts i 35 segons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *