Juan Nadal i Ana Soler, primers guanyadors del Triatló de Cala Murada

Cala Murada ja sap el que és viure un triatló. Aquest diumenge s’ha celebrat la primera edició del Triatló Cala Murada, organitzat per Club Triatló Manacor-Triman. La prova ha estat formada per tres sectors: 700 metres de natació, 16,5 kilòmetres de bicicleta de muntanya i 4,3 kilòmetres de cursa a peu.

Juan Bautista Nadal (CA S’Hostal Montuiri) i Ana Soler (XTrem Calvià Triatló) han estat els dos participants més ràpids. Nadal ha invertit un total d’1 hora 2 minuts i 55 segons en completar tota la prova. En un ajustadíssim final, s’ha imposat al segon classificat, Guillem Soler, per nomès tres segons de diferència (1:02:58″). La tercera plaça del podi l’ha ocupada Guillem Tomeu Vadell, en aquest cas, amb més diferència (1:04:20″).

Per la seva part, la jove Ana Soler, de només 23 anys, s’ha adjudicat la victòria femenina. Ha invertit un temps total d’1 hora 15 minuts i 55 segons. Quasi set minuts més ràpida que la segona classificada, que ha estat Rosa Salas (1:22:11″). Abigail Márquez, amb un temps de 1:24:33″, ha completat el podi femení.

Fotografies: Elitechip (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *