Alberto Parrilla i Susana Sevillano, campions de Balears d’aquatló

Balears ja té nous campions d’aquatló. Són Alberto Parrilla (Saltoki Trikideak) i Susana Sevillano (A.D. Ibiza Half Triathlon). Els dos s’han proclamat guanyadors del VII Aquatló Ciutat d’Eivissa que s’ha celebrat aquest diumenge dematí a la Platja de Figueretes.

La modalitat olímpica ha estat conformada per 2,5 kilòmetres de carrera, 1 kilòmetre de natació i finalment uns altres 2,5 de kilòmetres de carrera.

La victòria absoluta ha estat per Alberto Parrilla, que ha aturat el cronòmetre en 33 minuts i 2 segons. Ha arribat a la meta 8 segons abans que el segon classificat, Borja Suárez-Puerta (33:11″). El podi masculí l’ha completat Aritz Rodríguez gràcies a un temps de 33 minuts i 17 segons.

El podi femení ha estat completat per tres esportistes de garanties. La guanyadora ha estat la incombustible Susana Sevillano gràcies a una marca personal de 35 minuts i 51 segons. L’ha seguida Gemma Llabrés, segona classificada amb un temps de 37 minuts i 27 segons. El tercer membre del podi femení ha estat Irati Matas, amb un temps de 38 minuts i 53 segons.

Fotografies: Fetrib (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *