Fermín Cacho recorda Barcelona 92: “Va ser complir un somni”

L’arribada de Fermin Cacho alçant els braços al cel de Montjuïc és un de les imàtges més icòniques dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Tal dia com avui, un 25 de juliol, de fa 30 anys quedaven inaugurats els Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Fermín Cacho va fer-se amb la medalla d’or a la prova dels 1.500 metres: “Quan escolt la meva arribada a meta el primer que pens és que han passat 30 anys. Va ser complir un somni“, reconeix a Feim Kilòmetres. Respecte a la cursa, Cacho explica que “la carrera va ser completament diferent a la que havia pensat. La carrera va ser lenta. Els primers 400 metres van ser molt lents i els següents 400 encara més lents”.

Als darrers metres el sorià explica que “durant la darrera recta vaig pensar que qualque cosa molt dolenta tenia que succeïr per no guanyar“.

30 anys després, l’exatleta considera que l’esperit olímpic a Espanya continua ben viu: “És cert que en aquests 30 anys es recorden els JJOO de Barcelona i es continuaran recordant. I això és magnífic. L’esperit olímpic és ben viu“.

Ara, als seus 53 anys, Fermín Cacho reconeix que la vida li ha canviat i té més temps per gaudir de la familia i de les curses populars: “Per Mallorca he corregut qualque 10K. Ara estic gaudint. Tenc qualque projecte per després de l’estiu. Gaudeixo molt de sortir a córrer amb la meva dóna i amb les meves filles”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *