En què consisteix l’entrenament invisible?

Has sentit parlar qualque vegada de l’anomenat entrenament invisible? Lucía Barca, fisioterapeuta, infemera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers ens parla d’això. El concepte d’entrenament invisible té a veure en tot allò que un esportista fa entre una sessió i una altra. Els recuperadors musculars també tenen a veure amb aquest concepte?

Lucía inclou dins aquesta idea “tot el que no es pot veure durant l’exercici, però forma part de la nostra millora com a esportistes“. La tècnica destaca que “inclou diverses situacions, com el descans, la nutrició i és tan important com les nostres sessions d’entremanent”.

Alguns exemples que posa Lucía Barca d’aliments que actuen com recuperadors musculars són la L. Carnitina o l’Omega 3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *