Blai Llopis quasi perd els peus: “Va ser el moment més dur de la meva vida”

L’any 2021 serà recordat per Blai Llopis com l’any en que va culminar la Marató des Sables. Cursa a peu de 6 etapes en autosuficiència i un total aproximat de 250 kilòmetres. Això fa ser a finals de 2021. Després va córrer també els 110 kilòmetres a la UltraTrail d’Eivissa. I a partir d’aquí les coses ja no van sortir com esperava.

El 2022 començava amb molts de projectes i amb molta força, però no ha anat tal com estava previst. Un montecargues de 4 tones i mitja de pes gairebé el va deixar sense els dos peus. Segons explica Llopis, es va quedar a un centímetre o mig de perdre’ls: “Vaig tneir molta sort perque per un centímetre i mig no vaig perdre els peus. Va ser el moment més dur de la meva vida“, reconeix.

Tot i l’accident, Blai Llopis es queda amb la part positiva de l’anècdota: “Tenc la gran sort de que tenc els dos peus avui. Ara amb el cos tècnic s’està fent una gran feina de recuperació. Però encara no estic al 100%, estic en un 60-70%“.

Blai reconeix que “es pot dit que el pitjor ha passat. El peu esquerre es va complicar perque es va infectar”. Però mira cap endavant i té projectes de cara a la segona meitat de l’any 2022. De fet, confirma a Feim Kilòmetres que vol disputar l’UltraPirineu el mes de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *