Marc Tur, desqualificat del Mundial dels 35K marxa

Marc Tur no ha pogut completar la prova dels 35 Kilòmetres Marxa al Mundial que es celebra a Oregón, Estats Units. L’atleta de Santa Eulària del Riu ha estat desqualificat als 25 kilòmetres després de rebre quatre targetes, totes per flexió.

Tant Tur com Álvaro López no han trobat la seva millor versió des de l’inici. Tot i que poc a poc han anat recuperant posicions no han aconseguit sentir-se còmodes i poder aconseguir un bon resultat. El pitiús s’ha arribat a situar en 18a posició, però ha rebut quatre targetes a deu kilòmetres pel final.

Per la seva part, Miguel Ángel López ha finalitzat en 10a posició, aconseguint un rècord d’Espanya amb un temps de 2 hores 25 minuts i 58 segons. El tercer representant espanyol, Álvaro López ha finalitzat 32è amb una marca de 2 hores 36 minuts i 20 segons.

Fotografia: RFEA / Miguélez Team.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *