Albert Torres fa història: es converteix en el primer menorquí en completar el Tour de França

Aquest diumenge ha finalitzat el Tour de França a l’escenari tradicional dels Camps Elisis. Allà el danès Jonas Vingegaard (Jumbo – Visma) s’ha fet amb la victòria, amb Tadej Pogacar en segona posició (a 2 minuts i 43 segons) i Geraint Thomas (a 7 minuts i 22 segons) completant el podi.

Albert Torres ha finalitzat en 134a posició a la classificació general i s’ha convertit en el primer ciclista menorquí en completar la gran volta francesa. El corredor del Movistar Team ha finalitzat la darrera etapa en 74a posició, a manco d’un minut del guanyador, Jasper Philipsen.

L’actuació de Torres en aquest Tour suposa una nova fita en la carrera del ciutadellenc. Després de guanyar-ho tot a la modalitat de Madison en ciclisme en pista i fitxar al 2019 pel Movistar Team, ha aconseguit participar i finalitzar per primera vegada la prova francesa.

Fotografia: Albert Torres (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *