Tita Llorens, després de completar la doble Batalla de Rande: “No puc demanar més”

Tita Llorens ha  completat el repte de la doble Batalla de Rande. Recorregut de 27 kilòmetres d’anda i tornada de les Illes Cíes a la Illa de San Simón. En total, 54 kilòmetres de recorregut a la Ria de Vigo amb un temps de 17 hores i 17 minuts. A la tercera ha estat la bona. Ningú abans ho havia aconseguit: “No puc demanar més, va ser un dia perfecte”, explica la menorquina a Feim Kilòmetres

La nedadora reconeix que “no vos podeu imaginar la de vegades que m’havia imaginat l’arribada. No arribava, hi havia molt d’esforç i molts d’entrenaments sense recomensa“. Tita explica que “la dificultat de la Ría de Vigo no és la distància, que també, sino que tot quadri, perque el primer dia hi havia molta boira”. Durant la conversa, Tita Llorens explica que “la meva preocupació era arribar a les Cíes i posar-me dreta. Em varen venir vòmits. Duia mal d’abans, però no ho havia dit perque pensava que en posar-me dreta se’m passaria”.

Varen ser moltes hores de natació i no sempre ho veia clar: “Hi va haver moments de ‘bajón’ on vaig arribar a pensar que aquesta vegada tampoc ho aconseguiria” . Però després de llevar-se aquesta espineta de damunt, Tita mira cap endavant i té clar que aquesta no ha estat la seva darrera aventura. La propera serà el més que ve: “No ha estat la meva darrera aventura. El 7 d’agost tenc un repte de 26 Km a Zurich“. Un exemple de superació que vol continuar conquerint metes impensables.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *