Nou doblet de Mavi Garcia: campiona d’Espanya en Línia i en Contrarellotge

Mavi Garcia (UAE Team ADQ) ha tornat a exhibir-se aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya celebrat a les carreteres de Mallorca. La corredora ha sumat un nou doblet al seu palmarès a les proves de Línia i Contrarellotge. La mallorquina ha tornat a demostrar que en aquesta darrera modalitat és, avui en dia, la ciclista més forta del panorama nacional i ha sumat el seu quart títol de Campiona d’Espanya, el tercer consecutiu.

García ha completat la prova de Contrarellotge a Cala Millor baixant de la mitja hora. En concret, s’ha enduit una solvent victòria amb un temps de 29 minuts i 57 segons. Quasi un minut després l’ha seguida Sheyla Gutiérrez, del Movistar Team. En tercera posició Sandra Alonso ha completat el podi amb el mateix temps que Gutiérrez.

En la prova, Mavi Garcia ha dominat des del començament, tot i patir problemes amb els sistemes de frenada. Però la seva brillant actuació no ha acabat aquí. Aquest cap de setmana també s’ha alçat amb la victòria a la prova de ciclisme en Línia, a l’etapa que ha enllaçat Sant Llorenç amb Palma. Un total de 136,5 kilòmetres que Mavi García ha finalitzat en primera posició amb un temps de 3 hores 26 minuts i un segon.

Més de tres minuts després ha arribat un bon grapat de ciclistes, els primers perseguidors de la corredora de Marratxí. El subcampionat en Línia ha estat per Sandra Alonso, a 3 minuts i 12 segons de Mavi. Mateix temps que la tercera classificada, que ha estat Iurani Blanco.

Fotografia: Real Federación Española de Ciclismo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *