Mavi Garcia: “No és un títol més, és un triomf especial”

No ha estat un cap de setmana qualsevol per a Mavi García. La corredora de l’UAE Team ADQ s’ha coronat per partida doble a casa. Gràcies a dues gran exhibicions, la ciclista de Marratxí s’ha proclamat campiona d’Espanya en les proves de Línia i Contrarellotge a Mallorca.

“Estic molt contenta. Pareix que és un títol més, però és més especial que els altres. Abans de disputar el campionat no creia que fos possible. Sabia que era molt difícil i més amb el recorregut”, reconeix la corredora.

Mavi explica que “he atacat molt prest, m’he desgastat molt en carrera, però ha valgut la pena“. La corredora de Marratxí reconeix que ha estat especial córrer a casa i que ha notat el suport de la gent: “Hi havia moments que s’em posaven els pels de punta. Tothom em cridava, coneixia molta gent i ho he gaudit moltíssim“.

Aquest triomf suposa una dosi important d’autoestima i confiança per tot el que ve ara, la part més important del calendari: “Ara venen les curves més fortes de la temporada. Ara tenc molt confiança. He entrenat molt bé a Sierra Nevada. Ara m’he sentit molt bé. És una empenta per afrontar la part més important de la temporada. M’agradaria fer-ho molt bé al Tour de França i al Mundial“.

Fotografia: Real Federación Española de Ciclismo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *