Repte aconseguit: Sergi López recapta 9.800€ per una nova cadira per na Catalina

Fa unes setmanes parlàvem a Feim Kilòmetres amb Sergi López, metge de família al centre de salut de Porto Cristo que havia complit el seu repte. Va pujar al Santuari de Sant Salvador de Felanitx 27 vegades. Gairebé 30 hores sense dormir per aconseguir per aconseguir els 8.848 metres de desnivell de l’Everest: “De vespre va ser complicat perque me va entrar la son”, reconeix a Feim Kilòmetres. “Sóc una persona que es dorm fàcilment, però quan va sortir el sol ja va estar. Per no dormir-me em mossegava els llavis, intentava respirar. Quan un té son és difícil“.

En aquest repte molta gent el va seguir durant el dia, també durant la nit i volta a volta anava marcant una creu a la pissarra. Objectiu? Recaptar fons contribuir en la compra d’una cadira especial per Catalina Romero, que pateix paràlisi cerebral.

L’objectiu econòmic s’ha aconseguit. L’equip de Sergi López ha recaptat en total 9.800€, que han entregat a la família de Catalina Romero per a que pugui tenir la cadira especial que necessita: “Entre tots ho hem aconseguit!!! Na Catalina tindra sa seua cadira! Moltisimes gracis per millor sa qualitat de vida de na Catalina i fer que el mon sigui un poc millor!! VOS ESTIM”, ha escrit Sergi López després d’aconseguir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *