Quines mesures hem de prendre per fer esport quan fa calor?

És convenient o no fer exercici amb aquesta calor? I, sobretot, quines mesures hem de prendre? La fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers, Lucía Barca, destaca que “quan més calor fa, major és el repte per l’esportista“. Per quin motiu? “Perque tant el ritme cardíac com la suor augmenten i la respiració és més ràpida de l’habitual”.

Lucía Barca considera fonamental “la hidratació pels corredors en qualsevol època de l’any”. La coach nutricional destaca que “en èpoques de calor la importància de beure aigua es multiplica per tres”.

Una bona opció per Lucía Barca és “sortir a córrer entre les 6.00 i les 8.00 del dematí per activar el cos”. També opta per sortir a córrer entre les 20.00 i les 22.00 per aquelles persones a les que no lis va bé aixecar-se prest. Per últim Lucía destaca l’importància de dur roba adequada i utilitzar crema solar.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *