Nil Riudavets: “He tornat a gaudir després de 3 anys”

Nil Riudavets ha debutat amb un tercer lloc a la prova de la Copa del Món de paratriatló, disputat a La Corunya, en la distància sprint. 750 metres nedant, 20 kilòmetres de bicicleta i 5 kilòmetres de cursa a peu.

El menorquí destaca que “ha estat una experiència molt xula. He tornat a gaudir molt després de tres anys sense competir. Ha estat com tancar un cercle. No m’esperava aquest resultat”.

Era la primera experiència de Riudavets en aquesta competició: “L’aprenentatge ha estat molt gran“. Però l’esportista no amaga el marge de millora que té per davant: “A partir d’ara he de seguir fent molta feina, sobretot per millorar en el sector de la natació i la bicicleta, per fer adaptacions per la discapacitat que tenc”.

Durant la cursa, Nil Riudavets destaca que “em vaig endur una gran sorpresa amb l’alt nivell que hi ha”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *