Alejandro Forcades triomfa a la Mozart 100 BY UTMB

Gairebé 2.000 atletes de 60 països han disputat la Mozart 100 BY UTMB, a Salzburg, a Àustria. Entre ells, a la distància de la mitja marató, Alejandro Forcades s’ha imposat amb un temps d’1 hora i 34 minuts

L’ultrafondista mallorquí reconeix que “l’any passat m’havia anat bé i partia amb certa ventatja respecte als meus rivals”. Forcades destaca el paissatge del país austríac: “Salzburg és un lloc 100% recomanable per anar a córrer, fer sky o mountain bike”.

Respecte a la cursa, Forcades destaca que “l’any passat la cursa ja va ser així: els primers 7 o 8 kilòmetres era pràcticament un cross i després el recorregut va ser més tècnic i això em va ajudar”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *