Sete Benavides ja té el bronze olímpic de Londres 2012

Sete Benavides ja té la medalla de bronze que tant de temps duu esperant. El palista mallorquí ha rebut aquest dissabte capvespre al Reial Club Nàutic del Port de Pollença, acompanyat pels seus familiars, amics i companys del club, el metall que ha estat esperant durant pràcticament 10 anys.

La medalla correspon a la prova del C1 200 metres que el mallorquí va disputar als Jocs Olímpics de Londres 2012. Aquell estiu va quedar en quarta posició. Però fa tres anys, el passat juny de 2019, el Comité Olímpic Internacional (COI) va confirmar la sanció al lituà Jevgenijus Shuklin, que havia finalitzat segon, per dopatge. Els anàlisis posteriors havien revelat la presència de dehidroclorometiltestorerona (DHCMT).

La descalificació del palista lituà va obligar a revisar de nou la classificació. Una revisió que va finalitzar amb l’ascens del pollencí a la tercera posició. Ja es pot dir que Sete Benavides té una medalla olímpica. Més que merescuda.

Fotografies: Reial Club Nàutic del Port de Pollença (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *