Sebastià Gelabert i Marga Fullana guanyen la Cursa Serverina

L’Ajuntament de Son Servera, juntament amb el Club Atletisme Son Servera, ha organitzat aquest dissabte la 5a edició de la Cursa Popular Serverina, amb motiu de les festes patronals de Sant Joan Baptista. Amb una distància reina de 10 kilòmetres, la prova ha transcorregut amb sortida i arribada a la Plaça de Sant Joan de Son Servera.

La victòria absoluta als 10K ha estat per Sebastià Gelabert (GE Caldentey), que ha completat la prova amb un temps de 36 minuts i 57 segons. L’ha seguit Sergio Guerrero, a 19 segons (37:16″). La tercera posició ha estat per José David Benejam (38:38″).

La victòria femenina ha estat per tot una clàssica del Llevant mallorquí. Marga Fullana (Club Esportiu Garden Hotels) s’ha adjudicat la prova dels 10K femenins, però també ha estat vuitena en la classificació general. La mallorquina ha firmat un temps de 41 minuts i 31 segons. A més de quatre minuts l’ha seguida Coloma Sureda (45:38″). La tercera posició ha estat ben renyida entre dues germanes: Carme Sureda (47:26″) s’ha imposat a la seva germana Aina Sureda per un segon de diferència (47:27″).

Fotografia: Elitechip (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *